Stemning utenom det normale, et sted med ekte stil midt i Bergen. Kunden har klare ideer om hva som er den beste nattklubbopplevelsen. Vi hjelper med å skape akkurat det.

- Vi er lidenskapelig opptatt av belysning. Belysningen kan være avgjørende for hvordan konseptet i en bar treffer eller ikke, sier Andreas Fjærestad i BEA.

Når kunden er kreativ og kommer med konkrete forslag, er det viktig å kjenne produktene man kan tilby. BEA har løsninger fra KNX og Z-Wave. Med disse kan du få totalløsninger for styring, med brukervennlige apper. Bare fantasien setter grenser for hva du kan inkludere.

Vi ser at resultatet blir det beste hvis vi er involvert fra starten. Når vi får snakket sammen blir begge parter mer kreativ. Kunden har alltid noen tanker som vi kan spinne videre på.

Belysningen vi har satt opp hos Loulou er spesialtilpasset gjennom en god blanding av lang erfaring og kreativitet.

På Loulou jobbet vi for å skape en unik stemning som skaper tension og samtidig treffer tiden. Sier Andreas Fjærestad i BEA.

Har dere noen belysning eller lysdesign prosjekter på gang?

Send en epost til Andreas og be om en gjennomgang.

- Vanlig prosedyre er at kunden forteller oss hva de ønsker, så jobber vi sammen mot å finne en løsning. Andre ganger får vi en ferdige løsninger som vi prissetter, sier Andreas.

Belysning som gjør stemningen unik

Hvilke farger skaper den rette følelsen? I utelivsbransjen handler det om stemning og opplevelse for gjesten. Kanskje et rødlig lys i et hjørne kan utfylle den ellers lilla belysningen, og sammen skape et trendy og futuristisk rom som er perfekt for nattliv. En diskret led-stripe under kanten på baren kan gi akkurat den rette touchen

- Det er med lys vi kan skape magi i rommet. Hvordan hadde en konsertopplevelse vært uten scenebelysing?

Belysning har gjort at vi kan være våkne og oppleve natten. Kroppene våre er påvirket av lyset, og rett belysning kommuniserer til noe dypt i oss. Vi nordmenn er generelt gode på å bruke belysning til å hjelpe oss gjennom den mørkere delen av året, vi omgir oss med lamper og tilpasset belysning.

Tenk hvordan vinteren ville vært hvis vi ikke hadde belysning! Men belysning er ikke bare lys. Det er også med å sette stemningen for en skikkelig god opplevelse.

Logo - Bergen Elektro Automasjon

Bergen Elektro Automasjon AS
Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.