Bygningsprosjektet på et av Bergens desidert mest spennende boligprosjekter er nå i gang. Med sin unike beliggenhet, blir 16 leiligheter utviklet med kvalitet i fokus. Hver enkelt leilighet vil få egen smarthusløsning, samt spesialdesignet belysning for å fremheve detaljene i hvert rom.

Illustrasjonsbilde: Samspillet mellom store vindusflater og indre belysning av topp kvalitet skaper en særegen atmosfære å nyte byens, om ikke Norges vakreste utsikt til.

BEA står for elektroarbeidet på dette prosjektet. Med byens høyeste kvadratmeterpris er det derfor viktig for oss å fremme at arbeidet blir utført av ytterste kvalitet. Dette innebærer løsninger som er både flott å se på, i tillegg til at de er smarte og lett å anvende. I leilighetene vil det bli installert smarthusløsninger med det nyeste av teknologi. Det vil si at uansett om man er på reisefot eller hjemme, kan alt fra lys og varme til kaffetrakter og komfyr enkelt kontrolleres fra mobilen eller et kontrollpanel installert på veggen. Her kan man tilrettelegge for personlige behov for å forenkle hverdagen, samtidig som det tar seg godt ut i leiligheten.

Når det kommer til belysning, har vi valgt å installere produkter fra Modular. Med sitt tidløse og innovative design, setter belysningen prikken over i’en i leilighetene. I tillegg til å være estetisk flott, skaper temperaturen i lyset en behagelig tilstedeværelse. Produktene fra Modular vil bli å se både på innsiden og utsiden av leiligheten.

Utendørs belysning

Illustrasjonsbilde: Unike uteområder med elegant belysning

Utforsk mer om Bellevue 2

Trenger du hjelp til prosjektet ditt?


Sammen med våre høyt verdsatte samarbeidspartnere sørger vi for at din opplevelse blir så bra som mulig. Vi er stolt over våre prosjekter, ta gjerne en titt på referansene og se hvorfor.


Kontakt oss Se våre referanser

Bergen Elektro Automasjon AS

Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.