Aktuelt

Bellevue 2 - Et unikt boligprosjekt

22/10/2020 12:00 AM
hero

Bygningsprosjektet på et av Bergens desidert mest spennende boligprosjekter er nå i gang. Med sin unike beliggenhet, blir 16 leiligheter utviklet med kvalitet i fokus. Hver enkelt leilighet vil få egen smarthusløsning, samt spesialdesignet belysning for å fremheve detaljene i hvert rom.

Illustrasjonsbilde: Samspillet mellom store vindusflater og indre belysning av topp kvalitet skaper en særegen atmosfære å nyte byens, om ikke Norges vakreste utsikt til.

BEA står for elektroarbeidet på dette prosjektet. Med byens høyeste kvadratmeterpris er det derfor viktig for oss å fremme at arbeidet blir utført av ytterste kvalitet. Dette innebærer løsninger som er både flott å se på, i tillegg til at de er smarte og lett å anvende. I leilighetene vil det bli installert smarthusløsninger med det nyeste av teknologi. Det vil si at uansett om man er på reisefot eller hjemme, kan alt fra lys og varme til kaffetrakter og komfyr enkelt kontrolleres fra mobilen eller et kontrollpanel installert på veggen. Her kan man tilrettelegge for personlige behov for å forenkle hverdagen, samtidig som det tar seg godt ut i leiligheten.

Når det kommer til belysning, har vi valgt å installere produkter fra Modular. Med sitt tidløse og innovative design, setter belysningen prikken over i’en i leilighetene. I tillegg til å være estetisk flott, skaper temperaturen i lyset en behagelig tilstedeværelse. Produktene fra Modular vil bli å se både på innsiden og utsiden av leiligheten.

Illustrasjonsbilde: Unike uteområder med elegant belysning

Tags:
Prosjekt
Smarthus

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.