Aktuelt

Stemning og opplevelse for gjesten på Sumo

22/10/2018 12:00 AM
hero

Når kunden er kreativ og kommer med konkrete forslag, er det viktig å kjenne produktene man kan tilby. BEA har løsninger fra KNX og Z-Wave.

En kunde med klart konsept og filosofi, krever kunnskap og ferdigheter for at resultatet skal bli så bra som mulig. Sumo med sine restauranter har sin stil og vet hva de skal ha.

Akkurat Sumo er helt spesielt. Kunden er opptatt av detaljer og vet hva han ønsker. Vår jobb er å løse det for ham. Vi prøver oss fram med forskjellige ting. Den endelige utformingen er en prosess.

Når kunden er kreativ og kommer med konkrete forslag, er det viktig å kjenne produktene man kan tilby. BEA har løsninger fra KNX og Z-Wave. Med disse kan du få totalløsninger for styring, med brukervennlige apper. Bare fantasien setter grenser for hva du kan inkludere.

— Hos Sumo har de et rimelig avansert styringssystem. Ved et visst klokkeslett på ettermiddagen dempes lyset ned. Sent på kvelden skifter det farge.

Dette forandrer stemningen og opplevelsen på stedet. De ansatte trenger ikke å gjøre noe, siden systemet utfører det automatisk. En fordel ved det er at det alltid blir korrekt innstilt.

— Det skal være lys som føles behagelig. Du skal ikke tenke over hvor det kommer fra. Det skal bare føles bra og være der. Hvis det er for skarpt, for rødt, for blått eller noe annet føles det ikke riktig.

Målet er å komme fram til det beste for kunden.

BEA hjelper deg i mål uansett om du kommer med en ferdig liste med produkter, eller du starter på null med prosjektet. Du skal bruke erfaringen og kunnskapen deres uansett hva som er utgangspunktet.

— Faste kunder kontakter oss og forteller hva de ønsker, så jobber vi sammen mot å finne en løsning. Andre ganger får vi en ferdig liste som vi skal sette pris på. Vi ser at resultatet blir det beste hvis vi er involvert fra starten. Når vi får snakket sammen blir begge parter mer kreativ. Kunden har alltid noen tanker som vi kan spinne videre på.

Lys som opplevelse

I restaurantmiljøet handler det om stemning og opplevelse for gjesten. Har du tenkt over at lyset ved tappetårnet i baren har kjølig fargetemperatur? At jordbærene ser ekstra fristende ut i noen butikker? Kanskje kom du en gang hjem med en genser som hadde helt annen farge da du prøvde den.

— I butikker må du ha riktig lys som gjenskaper farge. I en klesbutikk kan det være helt krise med feil lys. Det samme gjelder i grønnsaksdisken. Du går rett forbi hvis fargene ikke stemmer, mens det rette lyset får fram friskheten og gjør det fristende. Det samme gjelder kjøtt og fisk. Opplevelsen din av dette kan bli god eller dårlig alt etter lyset.

Vi vet at lys påvirker hodet vårt. Rett temperatur og stemning påvirker oss. På kontoret om morgenen kan du ha skarpt lys for å komme i gang. Rundt lunsj kan det roes ned for å roe ned kroppen og hodet. Sent på dagen kan styrken gå opp igjen for å sparke oss i gang.

Elektriker Bergen

BEA er din lokale ekspert, med løsninger og kunnskap som lar deg oppnå resultater med lys. Ta kontakt for å lære mer om mulighetene du har.

— Lys har endret seg fra å være en ting du trengte for å se, til å være en opplevelse.

Tags:
Belysning
Prosjekt

Flere artikler


Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.