Aktuelt

Nytt bad med trendy lysspeil

28/11/2023 12:00 AM
hero

Solveig (66) hadde lenge lurt på å pusse opp badet. Nå er det endelig gjort, fiks ferdig på 13 dager. Nå nyter hun å starte dagen med alenetid på sitt nye drømmebad. Valg av duse farger og et trendy lysspeil ga et endelig farvel til det mørke og slitte baderommet med skråtak uten vindu.

– Jeg er så glad for å få dette gjort. Planen er å selge huset om noen år, så kjekt at jeg selv også får litt glede av nytt bad. Oppussingen har vært mye enklere enn jeg trodde, ingenting å grue seg for. Første dagen kom det et helt tog inn med baderomsmøbler og fagfolk fra Flesland Flis, sier Solveig.

Alt var ferdig mindre enn to uker seinere. Hver ettermiddag ryddet og ordnet håndverkerne etter seg. Imponerende, ifølge Solveig. Sammen med Tone fra Flesland Flis og Vegard fra elektrikerbedriften BEA sjekker de sluttresultatet som har gitt Solveigs nesten 30 år gamle bad et stort løft.

Trendy med lysspeil

Solveig har valgt et nøytralt bad i klassisk og nøytral stil med store fliser i varme farger og moderne baderomsmøbler og belysning fra sognebedriften Linn bad. Det trendy lysspeilet gir badet det lille ekstra.

Tone fra Flesland Flis forteller at Solveigs bad er et godt eksempel på hvordan små bad med skråtak og uten vindu kan bli totalt forandret ved hjelp av riktig fargevalg og belysning. – De nye speilene med frostet lyskant og berøringspanel, dimmefunksjon og regulerbar fargetemperatur, er for tiden en stor favoritt, forteller Tone.

Alt på ett sted

Med god planlegging i forkant, er det enkelt for fagfolkene å levere på tid og kostnad. Flesland Flis utfører alt arbeidet sammen med sin faste samarbeidspartner BEA på det elektriske. Vegard er elektriker med spesialfelt på baderom. Han sier at det er spennende å se hvordan belysning og valg design også på detaljer som termostat, stikkontakter og brytere, er med å endre et bad.

Mer tid på badet

-I snitt bruker vi nordmenn daglig mellom 30-60 minutter på badet. Dette blir inntil 15 døgn i året. For 4 av 10 er badet ikke bare et sted for personlig pleie, men også for alenetid og lesing av bøker og blader eller underholdning på nettbrett/smarttelefon. Ikke rart at vi ser økt interesse for å lage pene baderom, ler Tone i Flesland Flis, og slår et slag for samarbeidet med BEA.

Tags:
Belysning
Oppvarming og gulvvarme

Flere artikler


Aktuelt

Les nylige artikler

Se alle artikler
Kartlegger CO2-utslippene ved bygging av elbil ladeplasser i borettslag
Kartlegger CO2-utslippene ved bygging av elbil ladeplasser i borettslag
29 Jul 2020
Se alle

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.