Aktuelt

Hvorfor ha serviceavtale på elektro?

16/08/2023 12:00 AM
hero

Serviceavtale på elektro sikrer at bedriften din har oppdaterte elektriske anlegg og løsninger. Eiendomsselskapet EGD har slik avtale med BEA og en fast kontaktperson som alltid er parat når noe skal sjekkes, fikses eller diskuteres.

En serviceavtale er en skreddersydd rammeavtale som sikrer at bedriften din har oppdaterte elektriske anlegg og løsninger. Serviceavtalene oppfyller krav om internkontroll og gir et forebyggende grep. Godt vedlikehold øker levetiden og reduserer risiko for driftsavbrudd og uventede utgifter.

Tommy Vaksinen Kristiansen, eiendomsforvalter hos EGD Property

Tommy Vaksinen Kristiansen er eiendomsforvalter i det tradisjonsrike, bergenske EGD-konsernet. Han er godt fornøyd med å ha egen elektriker i serviceavtalen med BEA. Eiendomsselskapet EGD Property har 100 000 m2 eiendom i Bergenstraktene. Dette gir mange sikringsskap, stikkontakter, brytere, kabler og ledninger å følge opp. Mye skal flyttes på og nytt skal på plass.

De faste huselektrikerne i service- og rammeavtaler kjenner anleggene og sørger for kjapt og effektivt elektroarbeid, både smått og stort. I tillegg får du råd om løsninger og valg av produkter.

- Serviceavtalen med BEA og faste elektrikere, gir oss nødvendig forutsigbarhet. Vi kjenner hverandre og det meste flyter raskt og sømløst. Dette gjør at vi sparer både tid og penger. Tett og god dialog med BEA gjør at vi er sikret kost-nytte-løsninger som er gode for oss. -Tommy Vaksinen Kristiansen, eiendomsforvalter EGD Property

Enklere for alle

- Serviceavtaler med fleksible og dyktige håndverkere er avgjørende for å drifte et stort eiendomsselskap som EGD med nærmere 20 ulike bygg. Sammen med våre faste kontaktpersoner i BEA ser vi hvor skoen trykker og hva som må til.

Kompetanse og tillit

I tillegg til daglig drift, utbedringer og endringer, sørger de for kontroller og tilstandsvurderinger av de elektriske anleggene. EGD er derfor alltid trygg på at ting er på stell og at tilstandsrapporter gir et godt utgangspunkt slik at investeringer og kostnader kan tas inn i budsjett og planer, sier Kristiansen.

- Det er stas å være fast service-elektriker hos EGD. De er greie og profesjonelle. Tommy hos EGD er god på å planlegge og gir klare beskjeder. Da får jeg fikset ganske greit. Det er stor fordel at jeg er godt kjent i byggene og på de elektriske anleggene. Alt går kjappere og det er lettere å foreslå riktig løsning og valg av produkter. -Sondre Eriksen, service-elektriker BEA

Foto: Sondre Eriksen, elektriker i BEA

- I Sondre har EGD en flink og fleksibel service-elektriker. Han stiller opp og gjør også andre oppgaver når det trengs. I tillegg er han god til å finne løsninger og har et godt øye for kostnader opp mot nytteverdi. I dag er det mye å velge blant og holde seg oppdatert på. For å være konkurransedyktig til våre leietakere, må vi alltid ha mest mulig kvalitet til rimeligst mulig pris, avslutter Kristiansen.

Tags:
Sikkerhet

Flere artikler


Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.