Aktuelt

Forberedt på høye strømpriser? Med Elko Strømsparer får du smartness i hverdagen

30/11/2023 12:00 AM
hero

Er du klar for å ta kontroll på strømkostnadene dine? Spar penger ved å styre lys og varme, ha kontroll på hjemmet når du er borte, få oversikt på temperatur og fukt, åpne og lukkede vinduer og mye mer. Fungerer sammen med andre løsninger (åpen protokoll) og styres enkelt via en gratis app, bryter eller helt automatisk. Enklere blir det ikke!

Forberedt på høye strømpriser?

Elko Strømsparer – smartness i hverdagen

Er du klar for å ta kontroll på strømkostnadene dine? Elko Smart Strømsparer gir deg hjelp til å spare strømutgifter og samtidig samle de mest populære smart-funksjonene i ett og samme system.

Elko Strømsparer, ferdig installert grunnpakke, kr 9 990

Spar penger ved å styre lys og varme, ha kontroll på hjemmet når du er borte, få oversikt på temperatur og fukt, åpne og lukkede vinduer og mye mer. Fungerer sammen med andre løsninger (åpen protokoll) og styres enkelt via en gratis app, bryter eller helt automatisk. Enklere blir det ikke!

Full kontroll

Samtidig som du får full kontroll på lys og varme hjemme, kan du legge til og styre annet utstyr siden løsningen har åpen protokoll. Ved å lage ulike regler, som eksempelvis å knytte flere automatiserte aksjoner til et "borte-modus" når du forlater huset, skreddersyr du løsningen til ditt behov.

Grunnpakke Elko Smart

Med Elko Smarts grunnpakke kommer du raskt i gang. Vi bytter ut to av dine gamle termostater med nye som kommuniserer med din nye styreenhet, SmartHUB. Vi monterer en SmartTag i sikringsskapet for hente tall for strømbruk i sanntid. Har du smarte lyspærer legges disse rett inn systemet. Vil du inkludere styring av brytere og kontakter, kan disse oppgraderes eller skiftes.

Mange smarte muligheter

For å spare mest mulig penger, velger du selv hvilke aksjoner som skal knyttes til hvilke forutsetninger. Eksempelvis kan systemet fordele effektbruk og flytte på fleksibelt forbruk til tidspunkt med lavere strømpriser. Belysning kan du automatisere etter klokkeslett eller når solen står opp eller går ned. Du kan også inkludere sensorer som varsler om åpne dører og vindu eller fukt og vannlekkasje.

Enovastøtte

Du kan søke Enova om støtte på inntil 10 000 kr til kjøp av Elko Strømsparer. Forutsetningen er at du styrer minst 2 strømlagrende og fleksible enheter, f.eks. varmtvannstank, varmekabler eller elbillader. Ta kontroll på strømutgiftene dine og gjør hjemmet ditt smartere!

Tags:
Smarthus
Strømsparing

Flere artikler


Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.