Elektrikertjenester

Service for din bolig

Skifte spotter, montere lamper, fikse stikkontakter? Vår serviceavdeling står parat til å hjelpe deg med det du måtte ønske. Vi har montører med lang erfaring og velutstyrte servicebiler.

Sikkerhet

Vi har godkjente kontrollører som utfører nøye el-kontroller og el-sjekker av elektriske anlegg. Vi oppgraderer sikringsskap, installerer komfyrvakter, avanserte varslingssystemer, nye strømkurserkurser og ulike typer vern for å øke sikkerheten i ditt hjem. El-sikkerhet og pålitelighet er vår prioritet.

Oppvarming

Trenger du varme i gulvet og lurer på om du bør velge varmekabler, -matter eller -folie? Vi gir gode råd og installerer termostater og smarte styringssystem. Sammen finner vi løsningen med best komfort og optimalisert energibruk.

Kjøkken

Stilfull og moderne kjøkkenbelysning er vårt fagfelt. Vi legger opp nye strømkurser og du kan velge nye stikkontakter og brytere i mange flotte design. Vi hjelper deg å skape et funksjonelt, sikkert og flott kjøkkenmiljø.

Stikkontakter og brytere

Du kan velge stikkontakter og brytere i mange varianter, farger og design. Vi hjelper deg å finne løsninger som passer best for deg.

Baderom

Pusse opp bad? BEA samarbeider med Flesland Flis for design, planlegging og gjennomføring av nye bad og oppussing av gamle. Sammen har vi pusset opp bad i mer enn 15 år.

Energisparing

Vi hjelper deg å spare både energi og penger. Våre rådgivere gir tips om valg av produkter og installasjon av LED-belysning, tidsstyrte brytere, smarthjem-løsninger og andre tiltak for redusert energiforbruk.

Belysning

Riktig belysning skaper drømmehjem og hverdagsmagi. Godt og funksjonelt arbeidslys gir jobbglede og effektivitet. Vi skreddersyr løsninger etter behov og kombinerer design, funksjonalitet og energieffektivitet både i boliger, bedrifter, haller og utendørs.

Vedlikeholds- og serviceavtaler

Vi tilbyr serviceavtaler for vedlikehold og kontroll av elektriske anlegg og har døgnåpen vakttelefon. En serviceavtale med oss kan inngå i virksomhetens arbeid med internkontroll. Vi foretar også nødreparasjoner eller utbedringer og oppgraderinger der Eltilsynet har gitt pålegg.

Trenger du hjelp?
Arne Titlestad kontaktperson

Ta kontakt med prosjektleder Arne, så får du hjelpen du trenger.

994 30 075
Benytt kontaktskjema
Boliginstallasjon

Skal du bygge nytt eller rehabilitere boligen din? Våre fagfolk hjelper deg trygt gjennom prosessen.

Vi monterer elbillader i Bergen og omegn for hjemmebruk. Sjekk våre faste lave priser på Amina og Zaptec. Sammen finner vi løsningen som passer deg best.

Hjemmelading: Effektiv lading med våre moderne elbilladere - enkel, rask og pålitelig.

Vi har installert mange små og store ladeanlegg og vet hvordan vi skal prosjektere og bygge et effektivt og driftssikkert ladeanlegg. Løsningen sikrer nok strøm til alle, fordeler utgiftene og har en effektiv betalingsløsning. Vi stiller gjerne opp på informasjonsmøte eller generalforsamling.

Prosjekt

I mange år har vi jobbet tett med andre selskap og vært ansvarlige for elektroarbeidet i ulike byggeprosjekter. Alt fra enkle til teknisk svært avanserte og store boligbygg. Vi har eget prosjekteringskontor og mye nyttig kompetanse og erfaring som kommer prosjektene til gode.

Vi har sertifiserte elektrikere som utfører brannforebyggende boligkontroll, internkontroll elektro, næringskontroll og termografering. Vi tilbyr el-kontroller med fyldig sluttrapport som dokumenterer tilstanden for det elektriske anlegget.

BEA samarbeider med Flesland Flis for design, planlegging og gjennomføring av nye bad og rehabilitering av gamle bad. Sammen har vi i over 15 år pusset opp bad i Bergen.

Vi hjelper deg

Fant du ikke
tjenesten du var ute etter?

Vi ufører alt fra enkle jobber til de mest komplekse og sammensatte løsningene. Bare ta kontakt med kundeservice!

Kontakt oss
spørsmålstegn illustrasjon
Kontakt oss