elbillader for borettslag eller bedrift

Elbillader til bedrift eller borettslag

Info

Vi har installert mange små og store ladeanlegg og vet hvordan vi skal prosjektere og bygge et effektivt og driftssikkert ladeanlegg. Løsningen sikrer nok strøm til alle, fordeler utgiftene og har en effektiv betalingsløsning. Vi stiller gjerne opp på informasjonsmøte eller generalforsamling.


Typiske spørsmål ved elbillading i borettslag

Det dukker opp flere spørsmål, når man vurderer elbillading i borettslag:

  • Har vi nok strøm?
  • Hvor mange kan lade samtidig?
  • Hvordan fordele utgiftene rettferdig?
  • Hvordan ta betalt for forbruket?
  • Hva koster installasjonen?
  • Hva med brannsikkerheten i en stor garasje?

Hele prosessen fra planlegging til oppstart

Vi hjelper dere gjennom hele prosessen fra planlegging til oppstart. Først avtaler vi en uforpliktende befaring, hvor vi ser over det elektriskeanlegget. På befaringen avklarer vi alle behov, og kan deretter gi ditt borettslag best mulig løsning.

Vi har dedikerte kontaktpersoner for ladestasjoner. De vet hvilke løsningen som vil være mest effektiv, sikker og lønnsom. Valg av løsning baseres både på dagens og fremtidens behov.

Våre kontaktpersoner svarer på alle spørsmål som måtte dukke opp. Ønsker dere at vi er tilgjengelig på generalforsamling, stiller vi gjerne opp.


Innovativ systemlading

Zaptec Pro

Les mer om Zaptec Pro på www.zaptec.com/ladestasjon-zaptec-pro


Ved hjelp av WiFi og integrert sim-kort i alle laderene kan vi maksimere ladehastigheten uten å øke størrelsen på strømtilførselen til bygget. Enten det handler om å dele på effekten mellom ladestasjonene eller delegere strøm mellom flere ladegrupper i et stort anlegg, løser systemet utfordringen effektivt.

I borettslag er det ofte en begrenset mengde strøm tilgjengelig for billading. Ved hjelp av WiFi deles den totale effekten dynamisk mellom bilene. De første tilkoblet får maks effekt, og etterhvert som flere kobler seg til, fordeles strømmen likt mellom bilene.

Installasjon og løpende serviceavtale

Når løsning er valgt, vil vi installere og dokumentere anlegget på en profesjonell måte. Vi tilbyr også løpende serviceavtaler om det er ønskelig.

Ta kontakt med vår ekspert, Christian Saure, for avtale vedrørende befaring.

Trenger du hjelp?
Kjetil Raa kontaktperson

Ta kontakt med prosjektleder Kjetil, så får du hjelpen du trenger.

Benytt kontaktskjema

Vi hjelper deg

Fant du ikke
tjenesten du var ute etter?

Vi ufører alt fra enkle jobber til de mest komplekse og sammensatte løsningene. Bare ta kontakt med kundeservice!

Kontakt oss
spørsmålstegn illustrasjon