photo
photo
photo
LAV PRIS

Magisk gulvvarme med Lamiflex

Fryser du på beina? Komplett løsning for gulvvarme. Prisen er ferdig installert med varmekabel! Arbeid med parkett er ikke inkludert.


Pristilbud

Kun Kr 890

per m²

Kontakt oss

Henvendelsen er 100% uforpliktende. Vi tar kontakt med deg omgående.

Beskrivelse

Skjult varme i gulvet er behagelig. Lamiflex er konstruert slik at varmen går oppover og platene gir en effektiv og trinnlyddempende effekt. Dette er en strømbesparende løsning som gir en nøyaktig og god oppvarming. Med gulvvarme kan man i snitt senke temperaturen 1-2 grader og samtidig opprettholde komforten i rommet.

Lamiflex kan legges på alle eksisterende gulv som er selvbærende og rettet. Den totale byggehøyden er kun 8mm som gjør at du slipper store ombygninger ifm rehabilitering. Ta kontakt for gode råd og uforpliktende tilbud

Priser:

  • Lamiflex ferdig installert med varmekabel; kr 890,- pr m2 inkl mva
  • Termostat ferdig installert; kr 2.200,- inkl mva
  • Ny sikringskurs ferdig installert; kr 3.200,- inkl mva

Flere kampanjer

Se alle
amina-elbillader
Amina Elbillader til kun 10 985,-

En enkel og kraftig elbillader med minimalistisk design og maksimal holdbarhet. Elbilladeren fra Amina er laget av høykvalitetsmaterialer og er bygget for å vare. Den er like enkel å bruke som en stikkontakt, og den tilbyr et trygt alternativ til å lade elbilen din.


Kr 10 985

kampanje-elektriker-januar-2023
Spar 30% på materiell og 10 % på arbeidstimer i januar!

Hvis du bestiller elektriker hos oss for utførelse i Januar gir vi deg et virkelig godt tilbud med 10% rabatt på arbeidstimer og 30% rabatt på materiell og utstyr. Ta kontakt for å få vite mer om våre løsninger på dine utfordringer.

bytte-halogen-til-led
Bytt halogen spotter til LED for KUN kr. 749,-

Halogenpærer produseres ikke lengre, og alt går nå over på LED. Benytt deg av dette supertilbudet, som er inkludert dimmer, mva og installasjon


Kr 749

per spot
zaptec-go
Zaptec GO Elbillader til kun 13 985,- ferdig montert

Zaptec Go er laderen som ble best i test til kun 13.985,- ferdig montert. Spekket med førsteklasses teknologi og klargjort for fremtiden.


Kr 13 985

pynte-ute-til-jul-har-du-utendørs-stikkontakt
Pynte ute til jul. Har du utendørs stikkontakt?

Vi elsker å pynte med utelys i vintermørket. Med utendørs stikkontakt får du en trygg løsning uten nødbruk av skjøteledninger og ledning over dørterskel eller gjennom vinduet.


Kr 3 500

stk
elbillader
Easee Home Elbillader til kun 14.985,- ferdig montert

Kjøp markedets mest populære elbillader inkl. montering. Easee Home Smartlader er en intelligent, kraftfull og sikker ladestasjon for hjemmet som lader når strømmen er billigst.


Kr 14 985

magisk-gulvvarme-med-lamiflex
Magisk gulvvarme med Lamiflex

Fryser du på beina? Komplett løsning for gulvvarme. Prisen er ferdig installert med varmekabel! Arbeid med parkett er ikke inkludert.


Kr 890

per m²

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.