photo
photo
photo
LAV PRIS

Magisk gulvvarme med Lamiflex

Fryser du på beina? Med Lamiflex får du en ypperlig løsning for gulvvarme. Prisen er ferdig installert varmekabel per m2. Arbeid med gulvbelegg er ikke inkludert.


Pristilbud

Kun Kr 890

per m²

Kontakt oss

Henvendelsen er 100% uforpliktende. Vi tar kontakt med deg omgående.

Beskrivelse

Skjult varme i gulvet er behagelig. Lamiflex er konstruert slik at varmen går oppover og platene gir en effektiv og trinnlyddempende effekt. Dette er en strømbesparende løsning som gir en nøyaktig og god oppvarming. Med gulvvarme kan du i snitt senke temperaturen 1-2 grader og samtidig opprettholde komforten i rommet.

Lamiflex kan legges på alle eksisterende gulv som er selvbærende og rettet. Den totale byggehøyden er kun 8 mm og gjør at du slipper store ombygninger ifm. rehabilitering. Ta kontakt for gode råd og uforpliktende tilbud

Priser:

  • Lamiflex ferdig installert med varmekabel; kr 890 pr m2 inkl. mva.
  • Installering av termostat; kr 2 200 inkl. mva.
  • Installering av ny sikringskurs om dette trengs; kr 3 200 inkl. mva.

Les mer her

Flere kampanjer

Se alle
amina-elbillader
Ferdig montert: Amina elbillader, kr 10 985

Dette er en enkel og god hjemmelader med minimalistisk design. Elbilladeren fra Amina er robust og bygget for å vare. -Like enkel i bruk som en stikkontakt, og et trygt valg for lading av elbilen din.


Kr 10 985

ferdig-montert:-easee-lite-hjemmelader,-kr-13-985
Ferdig montert: Easee Charge Lite hjemmelader, kr 13 985

Markedets mest populære elbillader er tilbake. Etter ett år med intensivt dokumentasjons- og testarbeid grunnet stopp i Sverige, introduseres Easee Lite hjemmelader. Denne oppgraderte versjonen av den smarte og kraftfulle laderen vi kjenner fra før, er trolig også den mest gjennomtestede ladeplattformen akkurat nå.


Kr 13 985

zaptec-go
Ferdig montert: Zaptec GO Elbillader, kr 13 985

Zaptec Go er den framtidsrettede og smarte hjemmeladeren som NAF kåret til den beste i 2022. Laderen er spekket med smart teknologi. Med tilkobling til WiFi eller 4G oppdateres ladboksen automatisk med de nyeste funksjonene. I EcoMode får du ladet når strømprisen er på det laveste i løpet av døgnet.


Kr 13 985

spar-penger-hjemme-med-futurehome
Spar penger hjemme med Futurehome

Med Futurehome er det enkelt å kombinere styring av hjemmelader og resten av huset. For kr 9 994 med Enovastøtten fratrukket, får du startpakke med lader og styringssystem. (kr 15 375 uten støtte).


Kr 9 994

magisk-gulvvarme-med-lamiflex
Magisk gulvvarme med Lamiflex

Fryser du på beina? Med Lamiflex får du en ypperlig løsning for gulvvarme. Prisen er ferdig installert varmekabel per m2. Arbeid med gulvbelegg er ikke inkludert.


Kr 890

per m²

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.