photo
photo
LAV PRIS

Fast lavpris: Bytt ut gamle takspotter til LED

Har du fremdeles de gamle takspottene? Da er det på tide å tenke nytt og bytte til LED. For kun kr 749 per stk.* får du nye, trygge, strømbesparende spotter. Dimmer og installasjonsarbeid er inkludert i prisen.

Arne Titlestad
994 30 075


Pristilbud

Kun Kr 749

per spot

Kontakt oss

Henvendelsen er 100% uforpliktende. Vi tar kontakt med deg omgående.

Beskrivelse

Fra 2023 er de gamle halogenstiftene og -pærene i eldre spotter ikke lenger lov å produsere eller markedsføre. Når butikkhyllene tømmes, blir det vanskeligere å få tak i nye pærer - så lurt å være forberedt!

De nye LED-spottene bruker lite strøm og risikoen for brannfarlig varmgang er tilnærmet borte. BEA tilbyr spotter av god kvalitet.

Pris kun kr. 749*, inklusiv dimmer og installasjonsarbeid (mva. inkl.)
* Prisen gjelder ved skifte til minimum 10 LED-spotter.


Fordelene med LED-spotter er mange::

  • Redusert brannfare
  • Sparer strøm
  • Tidsriktig design
  • Mer lys
  • Lang varighet

Spar penger på strøm

De gamle halogenspottene bruker inntil 4 ganger mer strøm enn de nye LED-variantene. En familie som ble intervjuet av Din Side sparte 8,000 kroner på den årlige strømregningen ved å skifte ut belysningen i hjemmet sitt. Familien hadde mange lyspunkter, men selv for mindre hus/leiligheter er det penger å spare. LED-belysning varer også mye lenger og du slipper å kjøpe nye pærer som må skiftes.

Vanskeligere å få tak i nye pærer

Du har kanskje lagt merke til at det fins færre gamle glødepærer og -stifter i butikkene? Dette er på grunn av vedtatte EU-regler tilbake i 2012. Fra 2023 gir disse endringene forbud mot import og produksjon av halogenpærer. Når lagrene går tomme, blir halogenstifter og -pærer vanskeligere å få tak i.

Flere kampanjer

Se alle
amina-elbillader
Ferdig montert: Amina elbillader, kr 10 985

Dette er en enkel og god hjemmelader med minimalistisk design. Elbilladeren fra Amina er robust og bygget for å vare. -Like enkel i bruk som en stikkontakt, og et trygt valg for lading av elbilen din.


Kr 10 985

ferdig-montert:-easee-lite-hjemmelader,-kr-13-985
Ferdig montert: Easee Charge Lite hjemmelader, kr 13 985

Markedets mest populære elbillader er tilbake. Etter ett år med intensivt dokumentasjons- og testarbeid grunnet stopp i Sverige, introduseres Easee Lite hjemmelader. Dette er en oppgradert versjon av den smarte og kraftfulle laderen vi kjenner fra før, trolig også den mest gjennomtestede ladeplattformen akkurat nå.


Kr 13 985

zaptec-go
Ferdig montert: Zaptec GO Elbillader, kr 13 985

Zaptec Go er den framtidsrettede og smarte hjemmeladeren som NAF kåret til den beste i 2022. Laderen er spekket med smart teknologi. Med tilkobling til WiFi eller 4G oppdateres ladboksen automatisk med de nyeste funksjonene. I EcoMode får du ladet når strømprisen er på det laveste i løpet av døgnet.


Kr 13 985

spar-penger-hjemme-med-futurehome
Spar penger hjemme med Futurehome

Med Futurehome er det enkelt å kombinere styring av hjemmelader og resten av huset. For kr 9 994 med Enovastøtten fratrukket, får du startpakke med lader og styringssystem. (kr 15 375 uten støtte).


Kr 9 994

magisk-gulvvarme-med-lamiflex
Magisk gulvvarme med Lamiflex

Fryser du på beina? Med Lamiflex får du en ypperlig løsning for gulvvarme. Prisen er ferdig installert varmekabel per m2. Arbeid med gulvbelegg er ikke inkludert.


Kr 890

per m²

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.