photo
photo
LAV PRIS

Kampanje: Bytt ut gamle takspotter til LED

Har du fremdeles de gamle takspottene? Da er det på tide å tenke nytt og bytte til LED. For kun kr 749 per stk.* får du nye, trygge spotter. Dimmer og installasjonsarbeid er inkludert i prisen. BEA kjører kampanjepris for bestillinger gjort ut november.


Pristilbud

Kun Kr 749

per spot

Kontakt oss

Henvendelsen er 100% uforpliktende. Vi tar kontakt med deg omgående.

Beskrivelse

Fra i høst er de gamle halogenstiftene og -pærene i eldre spotter ikke lenger lov å produsere eller markedsføre. Når butikkhyllene tømmes, blir det vanskeligere å få tak i nye pærer - så lurt å være forberedt!

De nye LED-spottene bruker lite strøm og risiko for brannfarlig varmgang blir tilnærmet borte. Bestill bytte av gamle spotter innen utgangen av oktober og få kampanjepris på spotter av god kvalitet.

Pris kun kr. 749*, inklusiv dimmer og installasjonsarbeid (mva. inkl.)
* Prisen gjelder ved skifte til minimum 10 LED-spotter.


Fordelene med LED-spotter er mange. Vi nevner noen:

  • Redusert brannfare
  • Sparer strøm
  • Tidsriktig design
  • Mer lys
  • Lengre varighet

Spar penger på strøm

De gamle halogenspottene bruker inntil 4 ganger mer strøm enn LED-variantene. En familie som ble intervjuet av Din Side sparte 8,000 kroner på den årlige strømregningen.

Familien hadde mange lyspunkter, men selv for mindre hus/leiligheter er det penger å spare. LED-belysning varer også mye lenger.

Vanskeligere å få tak i nye pærer

Du har kanskje lagt merke til at det fins færre gamle glødepærer og -stifter i butikkene? Dette er på grunn av vedtatte EU-regler tilbake i 2012. Fra i høst gir disse endringene forbud mot import og produksjon av halogenpærer. Når lagrene går tomme, blir halogenstifter og -pærer vanskeligere å få tak i.

Flere kampanjer

Se alle
amina-elbillader
Amina Elbillader til kun 10 985,-

En enkel og kraftig elbillader med minimalistisk design og maksimal holdbarhet. Elbilladeren fra Amina er laget av høykvalitetsmaterialer og er bygget for å vare. Den er like enkel å bruke som en stikkontakt, og den tilbyr et trygt alternativ til å lade elbilen din.


Kr 10 985

kampanje-elektriker-januar-2023
Spar 30% på materiell og 10 % på arbeidstimer i januar!

Hvis du bestiller elektriker hos oss for utførelse i Januar gir vi deg et virkelig godt tilbud med 10% rabatt på arbeidstimer og 30% rabatt på materiell og utstyr. Ta kontakt for å få vite mer om våre løsninger på dine utfordringer.

bytte-halogen-til-led
Bytt halogen spotter til LED for KUN kr. 749,-

Halogenpærer produseres ikke lengre, og alt går nå over på LED. Benytt deg av dette supertilbudet, som er inkludert dimmer, mva og installasjon


Kr 749

per spot
zaptec-go
Zaptec GO Elbillader til kun 13 985,- ferdig montert

Zaptec Go er laderen som ble best i test til kun 13.985,- ferdig montert. Spekket med førsteklasses teknologi og klargjort for fremtiden.


Kr 13 985

pynte-ute-til-jul-har-du-utendørs-stikkontakt
Pynte ute til jul. Har du utendørs stikkontakt?

Vi elsker å pynte med utelys i vintermørket. Med utendørs stikkontakt får du en trygg løsning uten nødbruk av skjøteledninger og ledning over dørterskel eller gjennom vinduet.


Kr 3 500

stk
elbillader
Easee Home Elbillader til kun 14.985,- ferdig montert

Kjøp markedets mest populære elbillader inkl. montering. Easee Home Smartlader er en intelligent, kraftfull og sikker ladestasjon for hjemmet som lader når strømmen er billigst.


Kr 14 985

magisk-gulvvarme-med-lamiflex
Magisk gulvvarme med Lamiflex

Fryser du på beina? Komplett løsning for gulvvarme. Prisen er ferdig installert med varmekabel! Arbeid med parkett er ikke inkludert.


Kr 890

per m²

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.