Gjelder:
tom. 29.Apr 2020

Magisk gulvvarme med Flexwatt varmefolie - KUN kr. 599,- pr.m2 inkl. mva.

Fryser du på beina? Komplett løsning for gulvvarme. Prisen er ferdig installert med termostat og 25 års ekstremgaranti! Arbeid med parkett er ikke inkludert.

Åpne brosjyre for mer detaljer

Kontakt oss

Henvendelsen er 100% uforpliktende. Vi svarer raskt.

Billigere installasjon, bedre varme, mer komfort, mindre strømforbruk. Det er nesten magisk. Spørsmålet blir da…Hvorfor skulle du ikke bruke varmefolie?

Vi dekker feilsøking, utskifting av defekt folie og utskifting av gulvet – der gulvet ikke kan legges på nytt.
Laminat/parkett skal være i en slik stand at det IKKE er ødelagt av annen grunn enn feil på folien eller er modent for utskifting.

Her er 4 gode grunner til å bruke varmefolie:

lukk
Illus. Kald på beina? Vi legger varmefolie på dine gamle gulv

Kald på beina? Vi legger varmefolie på dine gamle gulv

Flexwatt varmefolie er et perfekt til oppvarming av dine gamle gulv. Det egner seg like godt til rehabilitering som til nye boliger. (Husk at laminaten/parketten må fjernes i forkant, før vi kan montere varmefolien.)

Flexwatt varmefolie er et produkt som er effektivt å montere. Her trengs ingen støpemasse. Varmefolien legges på isolasjonsplater. Isolasjonsplatene har blant annet to funksjoner; De er trinnlydsempende, og sørger for at varmen stiger oppover. Varmefolien legges på platen, og kan lett deles opp i passende lengder med saks. Når varmefolien er koblet til med tilkoblingssklemmer og tilkoblingstang, legges det på en plastduk som ikke bygger mer enn 0,2mm, før man til slutt legger på laminat, parkett, el.

Varmefolien er lavtbyggende, og vil ikke bygge mer enn 6,7mm.

lukk
Illus. 30% mer effektivt og 3 ganger rimeligere

30% mer effektivt og 3 ganger rimeligere

I hus av nyere dato er isolasjonen blitt så god at man ikke trenger flere varmekilder for å holde varmen i huset. Flexwatt varmefolie, er den eneste varmekilden du trenger. Varmefolien krever en lavere varmeeffekt, og kan redusere energiforbruket med opptil 30%. Når den eneste varmen kommer fra gulvet, og du benytter dag- og nattmodus, kan du spare opp til 10-15% i strømutgifter brukt på varme.

Flexwatt varmefolie er billig å legge, og det er ikke nødvendig med service- eller vedlikehold.

lukk
Illus. Rask varme og maks komfort

Rask varme og maks komfort

Varme i gulvet gir en opplevelse av varme i rommet. Flexwatt varmefolie gir maks komfort da isolasjonsplatene som brukes er trinnlydsempende og sørger for at varmen stiger opp mot gulvflaten.

Varmefolien er lagt tett opp under laminaten, som gjør at temperatur endringene justeres veldig raskt. Temperaturen overstiger ikke 27°C, som er krav til tålegrensen for parkettleverandører. Flexwatt varmefolie justerer temperaturen veldig raskt. Fra du skrur på varmen, til temperaturen er varm, tar det bare 30 minutter.

Ved vannbåren varme tar dette over seks timer før gulvet er varmt, og det er vanskeligere å holde en jevn temperatur i rommet.

lukk
Illus. Flexwatt varmefolie eller vannbåren varme?

Flexwatt varmefolie eller vannbåren varme?

Dersom du er usikker på valget mellom Flexwatt varmefolie eller vannbåren varme, kan du finne svaret her.

Hva er forskjellen på Flexwatt og vannbåren varme?
Flexwatt er en plastfolie som blir lagt rett under parketten, dette resulterer i at varmen justeres på om lag 30 minutter. Med vannbåren varme kan ta opp mot seks timer eller mer å justere varmen. Rask regulering bidrar også til et bedre inneklima.

Hva vil man tjene mest på Flexwatt og vannbåren varme?
Flexwatt er en engangsinvestering, det trengs ingen vedlikehold.
Vannbåren varme blir ofte kombinert med varmepumpe, her må man ta høyde for service- og vedlikehold. Det er 3 ganger så dyrt å installere vannbåren varme enn varmefolie, i tillegg til at den har høyere komfort.

Har du noen flere spørsmål?

Jeg heter Andreas Fjærestad og du kan spørre meg om alt vedrørende denne kampanjen. Ring meg på 922 24 135 eller sende en epost til andreas@b-e-a.no.

Logo - Bergen Elektro Automasjon

Bergen Elektro Automasjon AS
Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.