Aktuelle kampanjer

magisk-gulvvarme-med-lamiflex
Magisk gulvvarme med Lamiflex

Fryser du på beina? Med Lamiflex får du en ypperlig løsning for gulvvarme. Prisen er ferdig installert varmekabel per m2. Arbeid med gulvbelegg er ikke inkludert.


Kr 890

per m²
Se mer
bytte-gamle-takspotter-til-LED
Fast lavpris: Bytt ut gamle takspotter til LED

Har du fremdeles de gamle takspottene? Da er det på tide å tenke nytt og bytte til LED. For kun kr 749 per stk.* får du nye, trygge, strømbesparende spotter. Dimmer og installasjonsarbeid er inkludert i prisen.


Kr 749

per spot
amina-elbillader
Ferdig montert: Amina elbillader, kr 10 985

Dette er en enkel og god hjemmelader med minimalistisk design. Elbilladeren fra Amina er robust og bygget for å vare. -Like enkel i bruk som en stikkontakt, og et trygt valg for lading av elbilen din.


Kr 10 985

zaptec-go
Ferdig montert: Zaptec GO Elbillader, kr 13 985

Zaptec Go er den framtidsrettede og smarte hjemmeladeren som NAF kåret til den beste i 2022. Laderen er spekket med smart teknologi. Med tilkobling til WiFi eller 4G oppdateres ladboksen automatisk med de nyeste funksjonene. I EcoMode får du ladet når strømprisen er på det laveste i løpet av døgnet.


Kr 13 985

spar-penger-hjemme-med-futurehome
Spar penger hjemme med Futurehome

Med Futurehome er det enkelt å kombinere styring av hjemmelader og resten av huset. For kr 9 994 med Enovastøtten fratrukket, får du startpakke med lader og styringssystem. (kr 15 375 uten støtte).


Kr 9 994*

*Uten støtte: kr 15 375
ferdig-montert:-easee-lite-hjemmelader,-kr-13-985
Ferdig montert: Easee Charge Lite hjemmelader, kr 13 985

Markedets mest populære elbillader er tilbake. Etter ett år med intensivt dokumentasjons- og testarbeid grunnet stopp i Sverige, introduseres Easee Lite hjemmelader. Dette er en oppgradert versjon av den smarte og kraftfulle laderen vi kjenner fra før, trolig også den mest gjennomtestede ladeplattformen akkurat nå.


Kr 13 985

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.

Bestill befaringKontaktside