Moderne hus og tykke vegger

WiFi regnes i dag som en selvfølge, men det er ikke sikkert at du får hastigheten du betaler for i hele boligen. Moderne hus med tykke vegger er ofte problemet.

Kontakt Christian S. Saure på tlf: 951 74 970 eller send epost til christian@b-e-a.no.

Benytt kontaktskjema

Veggproblemer med WiFi

Dagens boligstandard skaper problemer for nettverket i hjemmet ditt. Tykke vegger og tette hus er ikke rett miljø for trådløse signaler. Moderne leiligheter er spesielt utsatt. Der kan du oppleve dramatiske fall i hastighet selv på små avstander. Hvis bredbånd eller fiber ble installert på vanlig måte, har du en ruter i et skap i boden eller på vaskerommet. Dette signalet skal gå gjennom baderomsvegger og veggene inn på rommet til 14-åringen som surfer på YouTube. Eller kanskje helt inn i hjørnet til hjemmekontoret. Da kreves det forsterkning av signalet.

Det er mulig at så mange som 9 av 10 opplever problemer med kvaliteten på WiFi.

Bredbånd er en tjeneste du betaler for. I noen tilfeller ganske mye penger for høye hastigheter. Da må du passe på at du får det du betaler for. Leverandørens plikt stopper ved signalet. Du må selv legge til rette med så perfekte forhold som mulig.

Løsning på WiFi problemer

WiFi signalet kan forsterkes på sin vei rundt i boligen din. I utgangspunktet en enkel oppgave, men det kreves erfaring og kunnskap for å vite hvilke produkter man skal bruke og hvordan de skal plasseres for maksimal effekt. Å la BEA kvalitetssikre nettverket ditt er trygt og pålitelig, akkurat slik WiFi i hverdagen skal være.


Kontaktperson Christian S. Saure

Kontaktperson

Christian S. Saure

951 74 970
christian@b-e-a.no

Bergen Elektro Automasjon AS

Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.