header

Solkraft

Info

Enova tilbyr en støtteordning for alle som produserer sin egen strøm. Denne ordningen gir deg som privatperson inntil 47,500,- i støtte for å produsere solkraft på eget tak.


Andreas Fjærestad profilbilde
Andreas Fjærestad

Hvorfor solenergi?

Sola er den største og reneste energikilden vi har, og den er tilgjengelig for alle.

Mange tror at vi ikke har nok sol i Norge til å utnytte solenergien, men dette er bare en myte. Hver kvadratmeter mottar årlig mellom 700 og 1100 kilowattimer med strålingsenergi fra solen, som kan benyttes til strømproduksjon. Det at Norge har lavere solinnstråling enn sydligere land kompenseres av et kaldere klima, renere luft i de atmosfæriske lagene og renere nedbør, da alt dette fører til økt virkningsgrad.

Det finnes mange grunner til å satse på alternative energikilder. En av dem er at dagens kraftpriser sannsynligvis vil øke betraktelig med årene. I tillegg er miljøperspektivet svært viktig for oss. Vi ønsker å bidra til et grønt skifte i samfunnet, for å bevare jorda vår til framtidige generasjoner. Fra politisk hold jobbes det mot et full-elektrifisert og fornybart samfunn innen 2050. En annen faktor er ønsket om å være delvis selvforsynt, samt ha større forutsigbarhet når det kommer til energikostnader.

BEA har lang erfaring med installasjon av solcelleanlegg. Vi har ila de siste 6 årene installert mer enn 300 installasjoner for bolig og næringsbygg. Kontakt oss i dag så vil vi uforpliktende beregne anlegget ift kost/nytte, pris og årlig produksjon

Lang levetid

Et solcelleanlegg har lang levetid, lave driftskostnader og er svært pålitelig. Panelene har 15 års produktgaranti, samt 25 års produksjonsgaranti innenfor 80% av opprinnelig virkningsgrad. Ved salg eller utleie av bolig er boligens energikarakter en relevant faktor, og installasjon av et solcelleanlegg vil påvirke denne i en positiv retning og dermed øke verdien av boligen din. Installasjon av et solcellepanel innebærer ingen arealkostnader eller inngrep i naturen, da du allerede disponerer arealet på ditt eget tak.

Beregn strømproduksjon på ditt tak

Gjennom vårt samarbeid med Soleliten kan du nå enkelt beregne din potensielle strømproduksjon ved å søke opp din addresse.


Andreas Fjærestad kontaktperson
Kontaktperson
Andreas Fjærestad
Benytt kontaktskjema

Vi hjelper deg

Fant du ikke
tjenesten du var ute etter?

Vi ufører alt fra enkle jobber til de mest komplekse og sammensatte løsningene. Bare ta kontakt med kundeservice!

Kontakt oss
spørsmålstegn illustrasjon