Automatisering og moderne komponenter

Systemene kan styres med fjernkontroll, et kontrollpanel eller brytere på veggen. Eller man kan styre systemene via mobiltelefon eller internett, alt etter smak og behag. Installerer du styringssystem for varme, kan du også søke økonomisk støtte fra Enova.

Kontakt Ole Hægland på tlf: 46 66 10 34 eller send epost til ole@b-e-a.no.

Benytt kontaktskjema

Futurehome

Med Futurehome kan du styre belysning og varme, samt å overvåke sikkerhet og få varslinger i tilfelle det oppstår brann, vannlekkasje eller forsøk på innbrudd. Dette kan gjøres i hjemmet, eller fra hvor som helst i verden med internettilgang. Du har hele tiden full oversikt over hva som foregår, så slipper du å bekymre deg for hjemmets tilstand, enten du er på jobb eller ferie.

Les mer på vår partnerside hos FutureHome

XComfort

xComfort er et system for styring av belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner, utviklet for bruk i boliger og næringsbygg. Systemet er trådløst og kan installeres både på nye bygg og ved etterinstallering. Systemet benytter trådløse sensorer eller sendere som eksempelvis kan være i form av trykknapper, fjernkontroll, temperatursender for enkel betjening.

Les mer om xComfort her

Control4

Control4 er en ledende leverandør innen kontrolløsninger og personlig tilpasset automasjon av private hjem. Control4 gir muligheten til å kontrollere nesten alle enheter i et hjem eller i en bedrift, helt automatisk. Systemet er en elegant og rimelig måte å kontrollere og automatisere belysning, musikk, video, sikkerhet og energi i enkelte rom eller i hele hjem. BEA jobber kontinuerlig sammen med Control4 for å levere alle fordelene smarte hjem tilbyr;
Brukervennlighet, trygghet og et effektivt miljø som er både komfortabelt og trygt.

Les mer om Control4 her

Sensio

Med smarthus fra Sensio har du fremtidens styringssystem allerede i dag. Når Sensio snakker om smarthus tenker de på løsninger som gjør hverdagen enklere for brukeren. Det er systemet som skal tilpasse seg brukeren, ikke brukeren som må tilpasse seg systemet. Enkel og intuitiv bruk og full tilgjengelighet er derfor viktige faktorer for å oppnå en god smarthusløsning. BEA er automasjonspartner for Sensio og hjelper deg med ditt prosjekt fra planlegging til ferdig installasjon.

Les mer om Sensio her

KNX

Gira KNX-system er en intelligent løsning for elektroinstallasjon av bygningsteknologi, som åpner en ny dimensjon i moderne boliger. Det intelligente konseptet for kobling i nettverk og styring av bygningsteknologi øker merkbart boligkomforten. Systemet sørger samtidig for mer sikkerhet og lave energikostnader – både hjemme og på arbeidsplassen.
Gira KNX-systemet er den smarte løsningen for kobling i nettverk og styring av husets bygningsteknologi gjennom målrettet tilordning av apparater og funksjoner etter KNX-standarden.

Kontakt oss i dag for et godt tilbud på ditt prosjekt. Hos oss får du gratis befaring og planlegging. Vi lover at du blir positivt overrasket over mulighetene i et smarthus!

Se denne introvideoen fra GIRA


Bergen Elektro Automasjon AS

Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.