Komfort og innemiljø

Smart og moderne oppvarming gir økt komfort og bedre inne-miljø. Vi tilbyr varmefolie, smart strømstyring og andre besparende løsninger.

Kontakt Ole Hægland på tlf: 46 66 10 34 eller send epost til ole@b-e-a.no.

Benytt kontaktskjema

Riktig bruk av varmekilder er viktig

En moderne løsning for oppvarming gir økt komfort, bedre innemiljø og økonomi. Dette er viktig i alle typer bygg enten det er hjemme i huset ditt, på hytten eller på jobben. I tillegg til en vesentlig bedre lønnsomhet er dagens varmeløsninger også veldig miljøvennlig.

Mindre utslipp av klimagasser og partikler er noen av fordelene. Med vårt skiftende klima er det enda viktigere å installere riktige varmeløsninger hvor man kan ha det fint og varmt vinterstid og behagelig kjølig sommerstid.

Mange elementer avgjør hva som er riktig valg

Det er mange ting som avgjør hva som er den rette måten å varme akkurat ditt hjem/hytte/kontor. Det er størrelse, klimaforhold, bruksmønster og selvsagt individuelle ønsker og behov. BEA vil planlegge den løsningen som er best for ditt behov. Ring oss i dag så kan vi fortelle hvilke alternativer du har.

Systemene kan som regel styres med fjernkontroll, et kontrollpanel eller brytere på veggen. I de fleste tilfeller er det også mulig å styre systemene via mobiltelefon eller internett.

Flexwatt varmefolie

Flexwatt varmefolie er en løsning for parkett, laminat eller tregulv. Varmefolien er vedlikeholdsfri, krever lav varmeeffekt, og er rimeligere å legge enn vannbåren varme. Du kan lese mer om Flexwatt varmefolie her.

Vi leverer både trådløse systemer, og systemer der signalene går via kabler


Logo - Bergen Elektro Automasjon

Bergen Elektro Automasjon AS
Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.