Tilkoblet landets ledende responstjeneste

Åpne PDF med all informasjon om løsningen. Markedets eneste forsikringsgodkjente alarm med full hjemmeautomasjon! Hjemmet ditt vil bli beskyttet døgnet rundt med et profesjonelt overvåket sikkerhetssystem som bruker toppmoderne teknologi.

Kontakt Ole Hægland på tlf: 46 66 10 34 eller send epost til ole@b-e-a.no.

Benytt kontaktskjema

Moderne alarmsystem fra Rackit

BEA leverer løsninger for å beskytte og automatisere hjemmet ditt. I tillegg mener vi det er bedre å eie enn å leie. Med markedets laveste månedspris vil det svare seg over tid. Utvid grunnpakken til å styre andre enheter, som lys, låser, termostater og solskjerming.

Tilkoblet landets ledende responstjeneste - 247 - 365 DAGER I ÅRET

Markedets eneste forsikringsgodkjente alarm med full hjemmeautomasjon! Hjemmet ditt vil bli beskyttet døgnet rundt med et profesjonelt overvåket sikkerhetssystem som bruker toppmoderne teknologi. Smart Alarm appen gjør det mulig og holde kontakten med boligen uansett hvor du befinner deg. Du administrerer ditt hjem med ett enkelt, intuitivt grensesnitt fra din desktop, mobil eller nettbrett. Løsningen er FG godkjent og installasjonen utføres av våre autoriserte El-installatører.

Smart og enkel tilvalgspakke

Ta kontroll over inngangsdøren med Rackit Smart dørlås og dørtelefon med kamera! Det smarte dørklokkekameraet er integrert i ditt sikkerhetssystem, slik at du kan se hvem som er ved døren, enten du er hjemme eller ikke. Du kan ha en toveis-samtale med besøkende gjennom din Rackit-app, og til og med låse opp døren fra appen din. Ta kontakt med oss for å vite mer om våre smarte tilvalgspakker.

Åpne PDF med all informasjon om løsningen


Logo - Bergen Elektro Automasjon

Bergen Elektro Automasjon AS
Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.