BEA Gruppen - en elektroentreprenør

BEA Gruppen er en elektroentreprenør som kan tilby et fleksibelt og kompetent samarbeid innen on- og offshore elektro, samt fullstendige løsninger for lyd og bilde. Vårt hovedfokus er effektive leveranseprosesser gjennom kvalitet og meget konkurransedyktig kostnadsnivå. Kompetansen samlet i BEA Gruppen gjør oss til en total leverandør innen elektrofaget og lyd og bilde løsninger med avanserte styringssystemer.

Våre oppdragsgivere er både private, bedrifter og offentlige instanser.

Selskapene i BEA Gruppen

BEA Gruppen består av selskapene Bergen Elektro Automasjon AS, BEA Offshore AS og BEA Lyd & Bilde AS. Vi har i tillegg eget EX verksted (Nemko godkjent).

BEA Gruppen kjenner markedet og behovene til våre oppdragsgivere godt. Vårt konsept er tilpasset våre oppdragsgivere sitt behov for fleksibilitet, forutsigbarhet og dokumenterte leveranser av høy kvalitet.

Bergen Elektro Automasjon er en elektriker i Bergen som betjener privat- og bedriftsmarkedet i Bergen og omegn innen elektrikertjenester.

BEA Offshore betjener oppdragsgivere innen offshore markedet. Selskapene har felles eier og ledelse som sikrer effektive leveranser og drift for våre samarbeidspartnere. BEA Offshore har 7 ansatte, og omsetter for ca. 8,3 millioner i 2019.

BEA gruppen har totalt 45 ansatte og omsatte for ca. NOK 58 millioner i 2018. BEA Gruppens Hovedprodukter er:

Sterkstrøm - Svakstrøm – Lyd & Bilde - Termografering - Fiber - On og Offshore relatert virksomhet.

BEA Gruppen er en total leverandør og kan tilby en rekke kostnadsbesparende produkter og tjenester

  • Fleksibel arbeidskraft til benyttelse ved behov. BEA Gruppen innehar både generell og spesialisert kompetanse innen on- og offshore elektro, som gjør at vi kan planlegge og utføre alle typer oppdrag både raskt og effektivt. BEA Gruppen innehar i tillegg egen reisegruppe for landsdekkende oppdrag både on- og offshore som er tilgjengelig når behovet for assistanse er tilstede.
  • Meget kostnadseffektive leveranser. For våre leveranser utgjør engineeringstimer i gjennomsnitt kun ¼ per produserte time (25%).
  • Rask produksjon og leveranse av utstyr. BEA Gruppen har to egne verksted for utføring av alle typer oppdrag, inkludert eget elektroverksted med autorisasjon for bygging av EX utstyr og egenutviklet testbenk for EX utstyr.
  • Lavere kostnader. BEA Gruppen har ingen mellomledd mellom leverandør og ferdig produkt, noe som sikrer raskt leveranse av utstyr uten fordyrende mellomledd.
  • Høy sikkerhet. Målrettet HMS arbeid med gjennomarbeidede rutiner har resultert i 0 fraværsskader siste tre år.
  • En samarbeidspartner som tenker langsiktig. BEA Gruppen samarbeider med våre oppdragsgivere. Dette sikrer fleksibilitet og korrekte leveranser til riktig tid og pris.
Logo - Bergen Elektro Automasjon

Bergen Elektro Automasjon AS
Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.