Påske- og vinterferien er rett rundt hjørnet og mange nordmenn tilbringer den på hytten. Dårlig elektrisk anlegg er ofte årsak til hyttebranner. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder til å ta en sjekk av det elektriske anlegget. Her er noen tips til hva du bør se etter

Tips for å holde hytten tryggere

  • Når du kommer på hytten bør du ta en sjekk av sikringsskapet, stikkontakter og støpsler for varmgang. Ser du avfarging, brunsvidde merker etc., så må du kontakte elektriker. Husk kun å bruke elektrikere som er registrert i elvirksomhetsregisteret
  • De fleste av oss har flere elektriske apparater på hytten nå enn det vi hadde tidligere. Er det nok stikkontakter på hytten, eller må du ofte ty til skjøteledninger? Kontakt fagfolk og få inn flere stikkontakter. Det reduserer faren for varmgang og gir deg en enklere hyttehverdag.
  • Bruk kun fastmonterte varmeovner, evt. varmekabler. Pass på at det ikke er noe som tildekker ovnene og at det er god avstand til møbler.
  • Ikke ta med gamle og utrangerte elektriske produkter på hytten.
  • Når du forlater hytten for denne gang, så pass på at det ikke står på noen løse ovner, vifteovner, oljefylte ovner o.l.
  • Sett heller ikke på oppvaskmaskinen når du drar hjem, selv om det er kjekt at oppvasken er ferdig til neste gang du kommer. Vaskemaskiner, oppvaskmaskiner og tørketromler utpeker seg i brannstatistikken som de mest utsatte, og bør kun kjøres mens du er våken og hjemme
  • Ikke bruk løse ovner når ingen er tilstede
  • Sjekk røykvarsleren med en gang du kommer på hytten, den redder liv.

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god El-sikker påske!

Logo - Bergen Elektro Automasjon

Bergen Elektro Automasjon AS
Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.