Aktuelt

Fryser du på beina? Invester i varmefolie fra Flexwatt

03/02/2020 12:00 AM
hero

Flexwatt leveres av Varmecomfort og er kanskje Norges beste varmefolie. Varmefolie er 3 ganger billigere enn vannbåren varme og 30% mer effektiv. Den er prisgunstig og strømsparende, og gir bedre komfort og mer kontroll over temperatur.

Det er ikke all varme fra gulv som er like effektiv eller vennlig mot lommeboken.
Flexwatt varmefolie, derimot…..

Slik fungerer Flexwatt varmefolie

Flexwatt varmefolie er en genial løsning for parkett, laminat eller tregulv, og er en veldig god løsning om du ønsker gulvvarme som holder seg i flere år uten at du trenger å tenke på utskifting.

Flexwatt er en av markedets mest brukte varmefolier, og har 25 års ekstremgaranti.
Varmefolien er en tynn matte som legges under parketten, laminaten eller tregulvet. (dette kan selvsagt også gjøres som en etterinstallasjon, ikke bare på nye gulv.) Når folien er ferdig lagt ned i gulvet, vil det ikke bygge mer enn 6,7 mm i høyden. Den går ikke over 27 grader, som er et krav fra parkettleverandører. Varmefolie koster ingenting å vedlikeholde, krever lav varmeeffekt, den er i tillegg rimeligere å legge enn vannbåren varme.

Full kontroll på varmen

Flexwatt varmefolie er lagt tett opp under gulvet, og det vil ikke ta mer enn om lag 30 minutter før temperaturen har blitt justert som du ønsker, med vannbåren varme derimot, kan det ta opp til flere timer før temperaturen er justert slik du vil.


Brrr…….så kaldt!

Se for deg at flere personer er samlet i et rom; varmen stiger og temperaturen må skrus ned. Det er like varmt. Man åpner for sikkerhets skyld opp vinduet, og det blir iskaldt!
Med Flexwatt varmefolie har man mer kontroll på varmen enn med vannbåren varme.


Termostaten som er koblet til varmefolien regulerer temperaturen automatisk, men dette kan du også styre manuelt. På natten eller midt på dagen når du ikke er hjemme er det ikke like stort behov for mer varme i gulvet, da kan innstillinger for dag- og nattsenking regulere temperaturen, slik at du slipper unødvendig bruk av strøm.

Bruker du varmefolie kan du redusere energiforbruket med opptil 30%, og når eneste varme kommer fra gulvet, kan du redusere strømutgiftene med 10-15%.

I nyere hus er isoleringen blitt så god at gulvvarmen er det eneste du vil trenge, panelovner og andre varmekilder vil ikke være nødvendig. Varmefolie krever en lavere varmeeffekt, og det er lite strøm som skal til for å holde en jevn temperatur.

Tags:
Oppvarming og gulvvarme
Smarthus

Flere artikler


Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.