Flexwatt leveres av Varmecomfort og er kanskje Norges beste varmefolie. Varmefolie er 3 ganger billigere enn vannbåren varme og 30% mer effektiv. Den er prisgunstig og strømsparende, og gir bedre komfort og mer kontroll over temperatur.

Det er ikke all varme fra gulv som er like effektiv eller vennlig mot lommeboken.
Flexwatt varmefolie, derimot…..

Slik fungerer Flexwatt varmefolie

Flexwatt varmefolie er en genial løsning for parkett, laminat eller tregulv, og er en veldig god løsning om du ønsker gulvvarme som holder seg i flere år uten at du trenger å tenke på utskifting.

Flexwatt er en av markedets mest brukte varmefolier, og har 25 års ekstremgaranti.
Varmefolien er en tynn matte som legges under parketten, laminaten eller tregulvet. (dette kan selvsagt også gjøres som en etterinstallasjon, ikke bare på nye gulv.) Når folien er ferdig lagt ned i gulvet, vil det ikke bygge mer enn 6,7 mm i høyden. Den går ikke over 27 grader, som er et krav fra parkettleverandører. Varmefolie koster ingenting å vedlikeholde, krever lav varmeeffekt, den er i tillegg rimeligere å legge enn vannbåren varme.

Full kontroll på varmen

Flexwatt varmefolie er lagt tett opp under gulvet, og det vil ikke ta mer enn om lag 30 minutter før temperaturen har blitt justert som du ønsker, med vannbåren varme derimot, kan det ta opp til flere timer før temperaturen er justert slik du vil.

Brrr…….så kaldt!

Se for deg at flere personer er samlet i et rom; varmen stiger og temperaturen må skrus ned. Det er like varmt. Man åpner for sikkerhets skyld opp vinduet, og det blir iskaldt!
Med Flexwatt varmefolie har man mer kontroll på varmen enn med vannbåren varme.

Termostaten som er koblet til varmefolien regulerer temperaturen automatisk, men dette kan du også styre manuelt. På natten eller midt på dagen når du ikke er hjemme er det ikke like stort behov for mer varme i gulvet, da kan innstillinger for dag- og nattsenking regulere temperaturen, slik at du slipper unødvendig bruk av strøm.

Bruker du varmefolie kan du redusere energiforbruket med opptil 30%, og når eneste varme kommer fra gulvet, kan du redusere strømutgiftene med 10-15%.

I nyere hus er isoleringen blitt så god at gulvvarmen er det eneste du vil trenge, panelovner og andre varmekilder vil ikke være nødvendig. Varmefolie krever en lavere varmeeffekt, og det er lite strøm som skal til for å holde en jevn temperatur.

Gjelder:
tom. 29.Apr 2020

kampanje

Magisk gulvvarme med Flexwatt varmefolie - KUN kr. 599,- pr.m2 inkl. mva.

Fryser du på beina? Komplett løsning for gulvvarme. Prisen er ferdig installert med termostat og 25 års ekstremgaranti! Arbeid med parkett er ikke inkludert.

Les mer

Logo - Bergen Elektro Automasjon

Bergen Elektro Automasjon AS
Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.