Leveransen skal stå til gull, uansett størrelse.

- Vi skal gjennom kompetanse i alle ledd ha en organisasjon bestående av trygge og gode medarbeidere som leverer så gode produkter at vi øker anerkjennelsen for faget vårt og får de mest fornøyde kundene, uttaler Sveinung Vorland, daglig leder i BEA.

Daglig leder Sveinung

Elektrofaget er i konstant vekst og det stilles stadig høyere krav til hva man skal kunne og beherske, både som fagarbeider og prosjektleder. Utviklingen i bransjen og den store spennvidden i faget har ført til at BEA har startet et prosjekt de kaller faglig stolthet.

- Bakgrunnen for dette prosjektet er nettopp denne utviklingen. Kunden skal vite at de får valuta for pengene. Enten prosjektet er lite eller stort, skal den samlede leveransen stå til gull. Målsetningen er å kunne levere de beste løsningene for kunden, sett fra deres ståsted og overlevere det med faglig høy standard, forteller avdelingslederne Stig, Ole, Christian og Andreas

Startskuddet gikk fredag 28.05. Vi la ned produksjonen denne dagen og samlet alle til en dag med fokus på faglig stolthet. For å kunne gjennomføre et trygt og godt arrangement og ivareta smittevernregler valgte vi Quality Hotel Edward Grieg som adresse for dagen. Vi skal 4 ganger i året ha en samling der vi tar inn eksterne forelesere for å enten oppfriske gammel kunnskap eller fylle på med ny, avslutter Vorland.

Trenger du hjelp til prosjektet ditt?


Sammen med våre høyt verdsatte samarbeidspartnere sørger vi for at din opplevelse blir så bra som mulig. Vi er stolt over våre prosjekter, ta gjerne en titt på referansene og se hvorfor.


Kontakt oss Se våre referanser

Bergen Elektro Automasjon AS

Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.