Lad raskere, tryggere og smartere enn med en tradisjonell “dum” lader. Skader jo heller ikke at den ser utrolig flott ut, og kommer i ulike fargevarianter.

Easee Home

Vi kan kalle Easee Home ladestasjonen for intelligent, fremtidsrettet, kraftfull og sikker. Du kan lade 10 ganger raskere med Easee Home enn med en vanlig stikkontakt.

– Fordelen med en Easee lader kontra en vanlig elbillader er muligheten til Smartlading, sier Christian Sandvik Saure, Prosjektleder i BEA. – En smartlader har laststyringsmuligheter som sørger for at all resterende effekt blir tildelt smartladeren.

– Programvaren i Easee laderen gjør at man slipper å fysisk bytte komponenter for å foreta oppgraderinger, alt skjer på nett, sier Christian.

Easee Home sitt ladesystem deler en enkel strømkurs, men støtter også parallellkobling av ladestasjoner. Du kan dermed utvide med til sammen tre ladestasjoner, dersom det skulle være nødvendig for å kunne lade flere biler.

– Easee Home er en kostnadseffektiv og smart ladestasjon. Easee Home er det eneste valget hvis du ønsker lademulighet tilpasset fremtiden, sier Christian Sandvik Saure i BEA.

Smartlading- spar penger

– Velger du å lade om natten, vil effekten gå opp, da forbruket vanligvis går ned på denne tiden, sier Christian.

De nye automatiske strømmålerne Avanserte Måle- og Styringssystemer (også kalt AMS) registrerer strømforbruket ditt hver time, og sender informasjonen til nettselskapet. Easee Home laderen kan lade bilen(e) når strømmen er billigst. Ved hjelp av Tibber- appen kan du planlegge start av lading når prisene er lave, istedenfor å starte ladingen med en gang du kobler den til laderen. Trenger du derimot en rask lading, kan du enkelt bytte om fra smart lading til rask lading enten i Tibber-appen, eller ved å trykke på ladeboksen.

Velg mellom flere farger.

Ønsker du at ladeboksen skal matche bilen? Du kan velge mellom fargene svart, hvit, atrasitt, mørkeblå, eller rød. Det er mulig å kjøpe et deksel av hver farge om du ønsker det, bytte av deksel tar bare noen få sekunder.

Easee kommer i flere fargevarianter

kampanje

Easee - Verdens smarteste elbil lader til KUN kr. 12.985,-

Med Easee Home kan du lade opp til 10X raskere enn i en vanlig stikkontakt. Den lader så hurtig som mulig med den tilgjengelige kapasiteten og gir deg garantert høyeste ladeffekt.

Les mer

Logo - Bergen Elektro Automasjon

Bergen Elektro Automasjon AS
Nedre Nøttveit 62, 5238 Rådal
Hordaland, Norway

Åpne lokasjon i Google Maps


Sosiale medier

Åpningstider

Man - Fre: 0800 - 1600
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no

Åpningstider

Man - Fre: 08:00 til 16:00


Utenom våre ordinære åpningstider, kan du ringe vår døgnvakt

Døgnvakt

TLF: 55 91 33 19

lukk

Bestill elektriker / befaring

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.


lukk

Kundesenter

Bergen Elektro Automasjon AS
Tlf: 55 91 33 19
firmapost@b-e-a.no


Slipp håndverkeren inn.

Her hos BEA prøver vi å drive bedriften vår så normalt som mulig. Flere kunder er usikker på om man kan bruke håndverkere i disse tider, men selv med dagens Corona-tiltak er dette fullt mulig.

- Det er ikke farlig å la håndverkere gjøre oppdrag hjemme hos deg, men det er viktig at begge parter tar de nødvendige forholdsreglene for å unngå smitte, sier Nelfo-direktør Ove Guttormsen.

NELFO: 5 råd for å gjennomføre håndverkstjenester.