Aktuelt

Easee – En smart og sikker hjemmelader

08/02/2020 12:00 AM
hero

Easee er produsert i Norge, og vil fungere uansett hvor du bor eller hvilken elbil du kjører. Skader jo heller ikke at den ser utrolig flott ut, og kommer i ulike fargevarianter.

Easee er en liten og lett ladestasjon som lader elbilen din smart og sikkert. Får du strøm via Tibber, oppnår du 20% lavere pris på strømmen til bilen.


Easee laderen er en smart ladeboks som er full av teknologi, men er likevel svært enkel å bruke.

Easee er designet og produsert i Norge

Easee laderen er kompakt for å spare plass, kostnader og miljøet. Den er 69% lettere enn tilsvarende løsninger og veier bare 1,5 kg. Det sparer miljøet for minst 4 kg kobber og plast for hver produserte lader.
Den er designet, utviklet og produsert i Norge, og er skreddersydd for norske hjem og sjåfører. Ladeboksen kan monteres på husveggen eller inne i garasjen. Easee støtter også det norske næringslivet og sparer klimaet for betydelig klimautslipp ved transport.

Easee gjør det enklere for deg å lade hjemme. Ladestasjonen tilpasser seg alle typer elbiler, strømstyrker og strømnett slik at du kan kjøpe og montere Easee lader før bilen er kjøpt.
Laderen tilpasser seg alltid bilens behov, så du trenger ikke tenke på noen tekniske spesifikasjoner.
Easee kan håndtere lading av flere biler med ulike behov samtidig, strømmen fordeles på de ladestasjonene som er i bruk, og du får en jevn fordeling av strøm som ikke overstiger grensen for sikringen.

Easee Home

Vi kan kalle Easee Home ladestasjonen for intelligent, fremtidsrettet, kraftfull og sikker. Du kan lade 10 ganger raskere med Easee Home enn med en vanlig stikkontakt.

– Fordelen med en Easee lader kontra en vanlig elbillader er muligheten til Smartlading, sier Christian Sandvik Saure, Prosjektleder i BEA. – En smartlader har laststyringsmuligheter som sørger for at all resterende effekt blir tildelt smartladeren.

– Programvaren i Easee laderen gjør at man slipper å fysisk bytte komponenter for å foreta oppgraderinger, alt skjer på nett, sier Christian.

Easee Home sitt ladesystem deler en enkel strømkurs, men støtter også parallellkobling av ladestasjoner. Du kan dermed utvide med til sammen tre ladestasjoner, dersom det skulle være nødvendig for å kunne lade flere biler.

Smartlading- spar penger

– Velger du å lade om natten, vil effekten gå opp, da forbruket vanligvis går ned på denne tiden, sier Christian.

De nye automatiske strømmålerne Avanserte Måle- og Styringssystemer (også kalt AMS) registrerer strømforbruket ditt hver time, og sender informasjonen til nettselskapet. Easee Home laderen kan lade bilen(e) når strømmen er billigst. Ved hjelp av Tibber- appen kan du planlegge start av lading når prisene er lave, istedenfor å starte ladingen med en gang du kobler den til laderen. Trenger du derimot en rask lading, kan du enkelt bytte om fra smart lading til rask lading enten i Tibber-appen, eller ved å trykke på ladeboksen.

Velg mellom flere farger.

Ønsker du at ladeboksen skal matche bilen? Du kan velge mellom fargene svart, hvit, atrasitt, mørkeblå, eller rød. Det er mulig å kjøpe et deksel av hver farge om du ønsker det, bytte av deksel tar bare noen få sekunder.

Tags:
Sikkerhet
Miljø
Elbillader

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.