Aktuelt

BEA prosjekt - Faglig stolthet

20/06/2021 12:00 AM
hero

- Vi skal gjennom kompetanse i alle ledd ha en organisasjon bestående av trygge og gode medarbeidere som leverer så gode produkter at vi øker anerkjennelsen for faget vårt og får de mest fornøyde kundene, uttaler Sveinung Vorland, daglig leder i BEA.

Leveransen skal stå til gull, uansett størrelse.

Elektrofaget er i konstant vekst og det stilles stadig høyere krav til hva man skal kunne og beherske, både som fagarbeider og prosjektleder. Utviklingen i bransjen og den store spennvidden i faget har ført til at BEA har startet et prosjekt de kaller faglig stolthet.

- Bakgrunnen for dette prosjektet er nettopp denne utviklingen. Kunden skal vite at de får valuta for pengene. Enten prosjektet er lite eller stort, skal den samlede leveransen stå til gull. Målsetningen er å kunne levere de beste løsningene for kunden, sett fra deres ståsted og overlevere det med faglig høy standard, forteller avdelingslederne Stig, Ole, Christian og Andreas

Startskuddet gikk fredag 28.05. Vi la ned produksjonen denne dagen og samlet alle til en dag med fokus på faglig stolthet. For å kunne gjennomføre et trygt og godt arrangement og ivareta smittevernregler valgte vi Quality Hotel Edward Grieg som adresse for dagen. Vi skal 4 ganger i året ha en samling der vi tar inn eksterne forelesere for å enten oppfriske gammel kunnskap eller fylle på med ny, avslutter Vorland.

Tags:
Miljø

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.