BERGEN ELEKTRO AUTOMASJON

Møt den punktlige elektrikeren i Bergen

Dra nytte av over 20 års ekspertise som elektriker i Bergen. Med personlig service og profesjonell tilnærming, lytter vi til dine behov, finner gode løsninger og leverer kvalitetsresultater. Velg erfaring og pålitelighet når du trenger elektriker – vi er her for å hjelpe deg.

Miljøfyrtårn
Sentralt Godkjent
Godkjent Lærebedrift
Medlem av Norgeseliten
Medlem av Nelfo

Elektriker i Bergen til bedrift og private hjem

For private

Bergen Elektro Automasjon (eller bare BEA), er en elektriker i Bergen med stadig voksende oppdragsmengde i det private markedet. Vi utfører elektroarbeid for bedrifter, borettslag og sameier. I tillegg leverer vi nisjetjenester til offshorebedrifter.

Vi vet at punktlighet, kundeoppfølging, betalingsavtaler og faste priser er viktig. Derfor har vi opparbeidet et godt renommé i Bergenstraktene.

Vi er også en moderne og nytenkende elektrobedrift, som holder tritt med digitale og automatiserte løsninger. Innen belysning har vi kunnskap utover gjennomsnittet og vi er blitt en ekspert på elbilladere og ladestasjoner.

BEA har konkurransedyktige priser, og garanterer maks kvalitet med mye kunnskap og god service.

For bedriften

BEA har siden oppstarten i 2000 utviklet seg til å bli en ledende elektrobedrift i Bergen og omegn. BEA har 45 ansatte og forventer videre vekst.

Vårt hovedfokus er kontinuerlig utvikling av moderne og effektive løsninger basert på behovene og ønskene til våre oppdragsgivere. Sammen med satsning på teknologi og avanserte styringssystemer har dette bidratt til at BEA i dag er en av de fremste elektroinstallatørene i Bergen.

Samarbeidspartnere

Sammen med våre høyt verdsatte samarbeidspartnere sørger vi for at din opplevelse blir så bra som mulig.

Kontakt oss

Vi er den punktlige elektrikeren som utfører oppdrag for både private og bedrifter i hele Bergensområdet.