X

Bestilling og pristilbud

Vi er punktlige og kommer på gratis befaring.


X

Kontakt oss

Vårt kundesenter er tilgjengelig hele døgnet, alle dager i uken.

Våre ordinære åpningstider er Mandag til Fredag mellom 08:00 og 16:00.


Kontaktskjema

Ring kundemottak: 55 91 33 19

Telefonen er døgnbemannet.

Send epost til firmapost@b-e-a.no

Vi svarer garantert senest innen 1 arbeidsdag.

Vi er ekspert på smarthus

Be om pristilbud

Uten forpliktelser sender vi en av våre elektrikere hjem til deg for befaring og rådgivning.

Smarthus Wide

Ett smarthus er styrt via mobil og data. Skjulte løsninger for minimalistiske uttrykk.


Smarthus er fremtidens hus

Et smarthus er en bolig der de tekniske løsningene snakker sammen.

Forestill deg et hus som tilpasser seg og automatisk stiller seg inn etter dine behov og ønsker. Behagelig og effektiv styring av hjemmet ditt både når du er hjemme og borte. Det er smarthus fra BEA.

  • Behagelige hjem hvor lys og varme reguleres på og av når du trenger det, etter ditt behov og ønske.
  • Energieffektive hjem hvor strømforbruk og strømregning blir vesentlig redusert.
  • Optimalt inneklima med et ventilasjonssystem som styres automatisk.
  • Ett sikkert hjem hvor alarmen slår seg på når du forlater hjemmet, og av når du kommer hjem. Helt automatisk. Du kan også få tilsendt melding når barna kommer hjem fra skolen.
  • Brannsikkert hjem ved at apparater som vaskemaskin, kaffetrakter, TV og lignende av sikkerhetsmessige grunner blir inaktive når du forlater hjemmet, for å slå seg på igjen når du kommer hjem igjen.

Smarthus er et hjem tilrettelagt etter dine behov og ønsker 

Systemene kan styres med fjernkontroll, et kontrollpanel eller brytere på veggen. Eller man kan styre systemene via mobiltelefon eller internett, alt etter smak og behag. Installerer du styringssystem for varme, kan du også søke økonomisk støtte fra Enova.  

BEA er eksperter på Smarthus, ofte omtalt mer presist som hjemme automasjon. Der eksisterer flere leverandører av avanserte styringssystemer på markedet og mulighetene er mange. Det er derfor veldig viktig å planlegge prosjektet slik at man velger riktig funksjonalitet og riktig system til riktig behov og ønsker. Systemene har nemlig litt ulike egenskaper som gjør at de passer til ulike behov og ønsker. Hos BEA har vi en egen avdeling med spisskompetanse og lang erfaring med de beste systemene i markedet. På den måten kan vi levere det styringssystemet som er riktig for dine behov og ønsker. Både kablet og trådløse systemer. Ta kontakt med oss i dag, så kommer vi på gratis befaring og gir rd om hva som passer best til ditt prosjekt..  

Her kan du lese mer om de ulike systemene vi leverer:  

xComfort:

xComfort er et system for styring av belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner, utviklet for bruk i boliger og næringsbygg. Systemet er trådløst og kan installeres både på nye bygg og ved etter installering. Systemet benytter trådløse sensorer eller sendere om du vil i form av trykknapper, fjernkontroll, temperatursender etc. for enkel betjening.  

Les mer om xComfort her

Control4:

Control4 er en ledende leverandør innen kontrolløsninger og personlig tilpasset automasjon av private hjem. Control4 gir muligheten til å kontrollere nesten alle enheter i et hjem eller i en bedrift, helt automatisk. Systemet er en elegant og rimelig måte å kontrollere og automatisere belysning, musikk, video, sikkerhet og energi i enkelte rom eller i hele hjem. BEA jobber hver dag sammen med Control4 for å levere alle fordelene smarte hjem tilbyr som brukervennlighet, trygghet og et effektivt miljø som er både komfortabelt og trygt.

Les mer om Control4 her

Sensio:

Med smarthus fra Sensio har du fremtidens styringssystem allerede i dag. Når Sensio snakker om smarthus tenker de på løsninger som gjør hverdagen enklere for brukeren. Det er systemet som skal tilpasse seg brukeren, ikke brukeren som må tilpasse seg systemet. Enkel og intuitiv bruk og full tilgjengelighet er derfor viktige faktorer for å oppnå en god smarthusløsning. BEA er automasjonspartner for Sensio og hjelper deg med ditt prosjekt fra planlegging til ferdig installasjon.

Les mer om Sensio her

KNX:

Gira KNX-system er en intelligent løsning for elektroinstallasjon av bygningsteknologi, som åpner en ny dimensjon i moderne boliger. Det intelligente konseptet for kobling i nettverk og styring av bygningsteknologi øker merkbart boligkomforten og sørger samtidig for mer sikkerhet og lave energikostnader – både hjemme og på arbeidsplassen. Gira KNX-systemet er den smarte løsningen for kobling i nettverk og styring av husets bygningsteknologi gjennom målrettet tilordning av apparater og funksjoner etter KNX-standarden.

Les mer om KNX og Gira her

Kontakt oss i dag for et godt tilbud på ditt prosjekt. Hos oss får du gratis befaring og planlegging. Vi lover at du blir positivt overrasket over mulighetene i et smarthus!

Se denne introvideoen fra GIRA

Del dette med andre:

 

Sveinung Vorland - Bergen Elektro Service

Sveinung Vorland

Kontaktperson

990 03 398 Send epost

Dersom det haster, Ring: 55 91 33 19!


Skjema sendes til firmapost@b-e-a.no

Bergen Elektro Automasjon

Nedre Nøttveit 62 Fana
5238 Rådal, Bergen
Man - Fre: 08:00 til 16:00
firmapost@b-e-a.no | Tlf: 55 91 33 19

Norgeseliten