X

Bestilling og pristilbud

Vi er punktlige og kommer på gratis befaring.


X

Kontakt oss

Vårt kundesenter er tilgjengelig hele døgnet, alle dager i uken.

Våre ordinære åpningstider er Mandag til Fredag mellom 08:00 og 16:00.


Kontaktskjema

Ring kundemottak: 55 91 33 19

Telefonen er døgnbemannet.

Send epost til firmapost@b-e-a.no

Vi svarer garantert senest innen 1 arbeidsdag.

Høyttalerløsninger, møterom og multimedia

Hvem har sagt at god lyd må være synlig? Med moderne tak- og vegghøyttalere kan du få ekte hi-fi lyd samtidig som du holder stua fri for bokser og ledninger. Vi hjelper deg fra planleggingen, levering, montering til ferdig resultat.

Bestill gratis befaring

BEA Lyd & Bilde Cover

Skal du pusse opp, bygge nytt eller rett og slett ønsker godlyd i huset uten å fylle opp med store høyttalere tar du kontakt med oss!


Øk trivselsfaktoren i hjemmet ditt med våre integrerte løsninger

Alle ønsker å holde seg oppdatert i medie, høre på musikk og se en god film. Da kan det fort bli mange dingser og fjernkontroller å holde styr på. Samtidig som enhetene er spredd rundt i huset.

Se vår dedikerte webside for skjulte høytaler løsninger

Vi jobber aktivt med å løse dette på en stilfull og fremtidsrettet måte med brukeren i sentrum. Våre systemer kan integreres med hverandre og styres sentralt fra ønsket punkt.
Leverandørene våre har alle lang erfaring med arkitekter og designere som alle krever kvalitet og arkitektoniske rene produkter

Katalog for møteromsløsninger

 Møterommet er ofte det mest brukte rommet i firmaet. Derfor er det viktig at teknologien er enkel i bruk og fungerer hver dag, hele året uten at man har behov for ekstraordinær kunnskap.

Åpne katalog for møteromsløsninger her >>

Litt om BEA Lyd & Bilde

BEA Lyd & Bilde er et unikt fagmiljø innen moderne lyd og bilde løsninger for både private og bedrifter. Selskapet har sitt utspring i sammensmeltingen av to sterke fagmiljøer innen smarte Hus (BEA elektriker i Bergen) og lyd og bilde (Bergen Musikk Handel). Lyd og bilde spesialisten BMH har over 90 års erfaring med tilrettelegging av skreddersydde AV løsninger i Bergen.

BEA Lyd & Bilde kombinerer kunnskap, produkter og løsninger innen AV utstyr med BEA sin kompetanse innen elektro og styringssystemer. De to selskapene har tidligere samarbeidet i lang tid på mange prosjekter og så at det var et stort behov for et dedikert spesialistmiljø som kunne hjelpe Bergenserne med planlegging og gjennomføring av alt fra enkle installasjoner til de mest komplekse løsningene.

Fremtidens løsninger er tilgjengelig allerede i dag med styring og full integrasjon av boligen eller kontorets lyd og bilde, lys, varme etc. I tillegg til full kontroll og enkel betjening via mobil, nettbrett eller annen ønsket innretning sparer man både strøm, penger og miljøet.

Mange går rundt med den forestillingen om at dette er veldig dyrt og komplisert, men det trenger det overhodet ikke være. De riktige løsningene enten det er i nytt hus, rehabilitering av gammelt eller kontorlokaler får vi på plass til ønsket budsjett. Nøkkelen er at vi blir involvert tidlig nok i prosessen slik at det kan planlegges og gjennomføres riktig i forhold til dine behov og ønsker.

BMH har levert kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører til Bergensere i 91 år. Det nye med BEA Lyd&Bilde er at alle nå får muligheten til å ha kvalitetsprodukter med skjult montering og enkelt betjening.

Alt fra en leverandør – fiks ferdig!

Del dette med andre:

 

Edward Lygre - Bergen Elektro Service

Edward Lygre

Kontaktperson

907 36 560 Send epost

SVEA Logo

Vi tilbyr betaling via SVEA finans.

Søk om finansiering

Lyd og bilde Poster

Dersom det haster, Ring: 55 91 33 19!


Skjema sendes til firmapost@b-e-a.no

Bergen Elektro Automasjon

Nedre Nøttveit 62 Fana
5238 Rådal, Bergen
Man - Fre: 08:00 til 16:00
firmapost@b-e-a.no | Tlf: 55 91 33 19

Norgeseliten